Friday 22 January 2016

11. Päev

Päev algas tiba hiljem, aga püsib kenasti graafikus. 7:30 äratus, 8:20 hommikusöök - puder sisse klopitud munaga.


10.30 paiku Cappuccino meega.

Tööpäev täna nii kiire, et kiiresti sai ka õunad valmis lõigutud enne intervjuudele minekut.
11:45 paiku pool Granny Smith õuna + 5 mandlit.

 
Lõunaaeg oli seekord 13:00 paiku ja nälg oli nii suur, et ei jõudnud pilti tehagi. Lõunaks oli siis aurutatud forell + värske tomat-kurk + kodujuust. Ülinjämm oli ja nii vajalik kehale. Kodujuustu oleks veel edasigi söönud.
Täna sattusime vestlema ühe teise jõumeesjunniga töölt. Ta küsis ka mult erinevaid küsimusi ja kiitis, et hästi söön. Küll aga ütles ta, et proteiinijoogi tarbimine on minu puhul mõtetu ja kaalulanguse eesmärgi jaoks töötab isegi mulle vastu, sest on täis keemiat ning vajalik pigem siis, kui 1h jooksul peale trenni ei söö. Kui kaks erinevat inimest samal jõumehejunni alal räägivad erinevat juttu, siis tuleb hakata uurimusartikleid otsima ja ise tõde välja leida.
 
15.00 paiku taas Cappuccino meega. Seekord sain aga aru, et kohvi hakkab üle viskama. Meile toodi täna just uus masin ja see teeb ikka vikatikohvi. Mul hakkas süda nii räigelt puperdama, et pidin pool liitrit vett kohe peale jooma.
 
16:30 lõppes viimane koosolek. Viskasin hambusse 5mandlit ja jooksin Sparta poole. Broneerisin end T3 Pump trenni. Arvasin, et tegemist on bodypumpi lühendatud versiooniga, aga see oli jälle minu luulu peas. Tegelikult oli see jõhker HIIT trenn. 20 minuti jooksul võtsime ikka kõik keha läbi ja ma tõesti mõtlesin, et saan südari.
 
 
Peale seda lisasin aga otsa ka 20 min intervalljooksu + 5min kiirkõndi 6.5km/h ja 4%incl tõusuga.
 

Jalutuse osas püsisin 5.7km/h juures ja spurdis liikusin 10-13km/h vahemikes.

Peab ütlema, et see HIIT teema mõjus väga hästi, sest järgmise päeva hommikul oli kaal 0.7kg madalam :P

Peale trenni tuli sisse ka kohe proteiinijook ning peale seda pidin jooksma juba laulukooli. Alles 21 paiku jõudsin koju ja väga-väga hilja sõin veel õhtuks kerge salati. Avastasin, et kapis kodujuustu rohkem pole ja siis tabas mind küll kerge paanika. Mingi meeletu isu on selle järele. Aga no pole hullu, saab ka niisama salatiga hakkama.

 

No comments:

Post a Comment