Wednesday 3 February 2016

23. Päev

8.20 - Puder-puder-puder! Cannot live without it. Nii ootan selle söömist hommikuti.



10.30 paiku 5 mandlit ja 3 tumeda šokolaadi tahvlikest.



12.00 Boršisupp. Pekki iga lõuna unustan pilti teha :D

14.30 paiku MAGUS! Masendus tuli peale noh :(



18:00 paiku õhtusöök, kus polnud mitte ühtegi tervislikku osa. Väga suur must masendus oli peal terve päev ja ka õhtu. Paha on kõigest ja üldse ei jaksa.


Trennis ka ei käinud. Mitte midagi ei tahtnud teha. Peale tööd oli lihtsalt kohutav rämpsuisu. Aga paha on olla. Kurvameelsus on peal ja ei oska midagi peale hakata.

Inspiks...
Mees vaatas ühte vana Hers'i ajakirja ja viitas sealsele 2 kuu toidumenüüle, mis on JUST rasvapõletuseks mõeldud. Vaatasin ja uurisin seda ning võtan nüüd raudpolt käiku. Ülinormaalne kava tundub olevat - kõik toidud, mida söön. Söögikordi on aga iga päev 7. Päris karm. Eks pean alarmi hakkama kasutama, et ei unustaks söögikordi ära. Aga ma proovin seda toitumiskava ja lisaks siis teen jõusaali trenni ja Spartas pakitavat T3 PUMP, ehk HIIT trenni. Kuigi ma olen eelmine ja see nädal toitumisega segast pannud, siis usun, et õigele režiimile naastes on tulemused kiired ilmnema. Mees ka ikka lohutab, et ma ei tunneks end mitte kuidagi halvasti. Tulemused tulevadki alles paari kuu pärast ja kõige tähtsam on olla järjepidev. Jumal tänatud, et keegi lohutab ja teeb pai :)
Anyways - esmaspäevast alustan selle rasvapõletuse toitumiskavaga ning teen E-R trenni ja weekendidel puhkan lähedaste seltsis. Vaatame, kas hakkab parem.

Suitsu endiselt ei tee :)

No comments:

Post a Comment